Skip to main content

H o t e l
K a l a f a t i


Ξενοδοχειο Καλαφατη Ιτεα προσοψη
Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας και σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

Στην όμορφη πόλη της Ιτέας, πολύ κοντά στη θάλασσα και με πανοραμική θέα στον Κρισσαίο κόλπο, σας καλωσορίζει χειμώνα - καλοκαίρι το ξενοδοχείο ΚΑΛΑΦΑΤΗ, για να σας προσφέρει άνετη διαμονή σε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Το Hotel Kalafatis είναι ένα ξενοδοχείο που ιδρύθηκε από την οικογένεια του Καλαφάτη Νικολάου τη δεκαετία του 1970. Σύμφωνα με την αρχική του φιλοσοφία περί φιλοξενίας το Kalafati παραμένει μέχρι σήμερα ένα ζεστό οικογενειακό ξενοδοχείο που αναδεικνύει τα καλύτερα της οικογένειας Καλαφάτη τα τελευταία 40 χρόνια.

Συνδυάστε τις καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές στο ξενοδοχείο μας, το οποίο φημίζεται για την παραδοσιακή φιλοξενία του.
Η επιτυχημένη παρουσία μας στην περιοχή, εγγυάται την άψογη εξυπηρέτησή σας. Το ξενοδοχείο Καλαφάτη διαθέτει 40 δωμάτια, όλα πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα .Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Για πολλά χρόνια το ξενοδοχείο αποτέλεσε το βασικό κατάλυμα των συμμετεχόντων στο διάσημο ράλι Ακρόπολις.

Η εμπειρία μας, οι εγκαταστάσεις και η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστούν μια άριστη επιλογή για όλους τους τύπους επισκεπτών.


ξενοδοχειο καλαφατη φωκιδα
Eλληνικό πρωινό

Πρωινό σε μπουφέ

Οι επισκέπτες στο Ξενοδοχείο Καλαφάτη μπορούν να απολαύσουν το πρωινό στο δωμάτιο με θέα την θάλασσα.

Ελληνικο πρωινο Ξενοδοχειο καλαφατη
Ελληνικο πρωινο Ξενοδοχειο καλαφατη
Ελληνικο πρωινο Ξενοδοχειο καλαφατη
hotel kalafati logo
credit cards

2022 © Hotel Kalafati. All rights reserved.
Powered by Grafisto.gr